Buna ziua! In anul 2002, un var (primar) a semnat si a ridicat un titlu de proprietate al unui unchi de-al nostru care era decedat din anul 1996, declarandu-se mostenitor la primarie desi unchiului nostru avea o fiica mostenitoare. Este corect din punct de vedere legal ceea ce a facut varul meu? In momentul de fata, mostenitoarea unchiului a decedat si ea dar sunt in viata copii ei. Daca nu este legal, ce se poate face pentru a corecta acest fapt. Va multumesc
Buna ziua,
Supravietuitorii vor trebui sa dezbata succesiunea trecand si acel pamant in actele de succesiune.
Dupa dezbatere vor evacua varul de pe teren fara probleme.
Daca nu doreste sa plece de buna voie se poate formula plangere penala iompotriva sa.
Idealul este sa consulte un avocatr care sa ii ajute in toate aceste demersuri.
Unica mostenitoare a respectivului unchi a decedat si ea. Insa faptul ca acest var a solicitat, semnat si primit un document in numele acestui unchi la 7 ani dupa decesul acestuia...Legal vorbind cred ca a s-a folosit de un fals deoarece a declarat ca este mostenitor dar terenurile nefiind revendicate, nu ar fi trebuit sa intre in posesia statului (primariei)?
Uzucapiune
ralucutze
Buna seara,
Ma confrunt cu urmatoarea speta:
O matusa de-a mea a detinut un imobil. In urma decesului acesteia, fratele dansei a mostenit respectiva casa. ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Felicia1955
Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)