avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Diploma Licenta!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Diploma Licenta!

Buna ziua!
Am terminat facultatea la FR in anul 2009 cu examen de licenta la universitatea ,,Spiru Haret", iar pana in ziua de azi nu ni s-au eliberat diplomele. Unii dintre noi am continuat aceasta lupta in judecata. Cativa au castigat procesele, altele sunt pe rol...Cum putem sa ne obtinem dreptul nostru?

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)