avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa indemnizatie crestere copil la terminarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa indemnizatie crestere copil la terminarea facultatii

Buna ziua!
Am beneficiat de concediu de crestere copil la terminarea master-ului. Pe 22 iunie , baietelul implineste varsta de 2 ani. As vrea sa stiu daca mai pot beneficia de indemnizatia de somaj dupa terminarea facultatii. Va multumesc mult! Mentionez ca sunt inregistrata la AJOFM in cautarea unui loc de munca, dar nu am beneiciat de indemnizatie de somaj!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
louy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 20 Iunie 2013
Daca va reinregistrati la Agentia de Somaj in calitate de absolvent veti beneficia de indemnizatie de somja de 250 lei lunar timp de 6 luni.
Nu e cam tardiva inregistrarea ? Termenul maxim de depunere a actelor la somaj este de 12 luni . A fost in CCC deja .
1. Perioada de somaj a fost suspendata de CCC.

2. Atunci a fost inregistrata ca absolvent de facultate acum poate fi inregistrata ca absolvent de master.
Nu cred c se poate pune problema suspendarii somajului ... citez "... sunt inregistrata la AJOFM in cautarea unui loc de munca, dar nu am beneficiat de indemnizatie de somaj!".

Ca sa se i supende plata trebuia sa beneficieze de somaj, iar masterul la terminat inainte de intrarea in CCC.

"... Am beneficiat de concediu de crestere copil la terminarea master-ului."

Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
La data la care am nascut, anul scolar nu se incheiase!

Alte discuții în legătură

Ccc pentru al doilea copil catalina0217 catalina0217 sunt in concediu pentru cresterea copillui(2ani) pana la data de 10.06.2016 (cand am nascut eram studenta) si sunt insarcinata cu al doilea copil care il voi ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa cresterea copilului magdasimona magdasimona Buna ziua! In luna aprilie 2014 am nascut iar in august 2014 am terminat scoala postliceala la zi,beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? LAURA-ELENA LAURA-ELENA Buna ziua!Am 24 de ani si vreau sa stiu daca beneficiez de somaj sau de vreun alt venit. Mentionez faptul ca la implinirea varstei de 18 ani am primit somaj, ... (vezi toată discuția)