avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum devin si ce conditii trebuie sa indeplinesc pt PFA ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum devin si ce conditii trebuie sa indeplinesc pt PFA in vederea infiintarii/desfiintarii,suspendarii..... SRL, PFA, II ...

Buna ziua,

As fi interessat sa aflu conditiile si variantele optime pt a activa in domeniul infiintarilor SRL-urilor si activitatilor conexe. Sunt de profesie jurist, in urma studiilor finalizate si mi-as dori sa incerc sa fac ceva ce-mi poate aduce cunostinte noi si un mic profit.

Va multumesc si astept cu interes sfaturi si pareri.

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cod caen 8690 ? Laurap82 Laurap82 Buna ziua, As dori sa apelez la cunostintele unui jurist in vederea infiintari unei firme cu profil medical. Mai exact, as vrea sa stiu care ar fi codul ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala (microintreprindere) Garname Garname Pentru functia de administrator asociatul unui SRL trebuie sa aibe studii economice in cazul in care se angajeaza pe aceasta functie cu carte de munca sau sunt ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)