avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS si CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS si CASS

Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti si mie daca intr-un contract de reprezentare unde din 174 lei brut(reprezentand comision) mi s-a retinut CAS si CASS, cat este considerata vechime (care este suma minima care ar trebui sa mi se retina ca sa se considere 8 ore/zi) si cat este suma minima care trebuie retinuta pt CAS (pot beneficia de asigurari de sanatate sau suma retinuta este prea mica)?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contributie la sănătate mai mică decât contribuţia minimă elenagabi elenagabi Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu o informaţie legată de următorul aspect. Lucrez cu contract de drepturi de autor, cu toate reţinerile la ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)