avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Suspendare abonament Orange
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Suspendare abonament Orange

Buna

As dori intreb daca esti abonat orange si esti in parioada contractuala si doresti
sa intrerupi abonamentul pentru o perioda de 2 luni in sensul ca pleci din tara si nu doresti sa activezi roamingul se poate face asta? Cu mentiunea ca cele 2 luni sa ti se prelungeasca pana la terminarea contractului?

Multumesc
Verificati contractul semnat cu ei.
In general, Orange permite suspendarea pe o perioada de maxim 3 luni intr-un an calendaristic. Pentru acest lucru sunat la Relatii cu Clientii sau vizitati un magazin Orange.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)