avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, CASSMB - este obligatorie inscrierea in vederea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, CASSMB - este obligatorie inscrierea in vederea incheierii unui contract de asigurare?

Buna ziua,
1.PFA,trebuie sa se inscrie la CASSMB,pentru a incheia un contract de asigurare de sanatate si achita contributia de 5,5%in contul de trezorerie sector 3(acolo este infiintat PFA)?Daca,da ,unde trebuie sa merg si ce formular trebuie sa completez?

2. Virez direct in contul de trezorerie contributia de 5,5%,fara sa ma mai inscriu la CASSMB?
Va multumesc aticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Contract pensii si asigurari sanatate pentru pfa? bogdan_i bogdan_i Buna ziua, As dori sa stiu daca este nevoie sa imi fac contract pentru pensii si pentru sanatate fiind pfa si unde trebuie sa fac asta, eu avand sediul in ... (vezi toată discuția)
Modalitate de completare a ordinului de plata a contributiilor sociale de la 1 iulie 2012 pentru pfa, ii, if si pf  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Formatul electronic al formularului \"Ordin de plata pentru Trezoreria Statului\" (OPT) se genereaza prin folosirea programului de asistenta pus la ... (vezi toată discuția)
Pfa , ii sau af pentru centru butelii andr33apn andr33apn Buna ziua, Exista urmatoarea speta Pensionar a accepta un contract de comision pentru a infiinta un centru de butelii in curtea sa.Cum trebuie sa procedeze ... (vezi toată discuția)