buna seara
Am un prieten care era angajat ca sofer la o firma.Acesta a avut un accident rutier cu masina firmei,in timpul programului de lucru, in urma caruia a decedat o persoana.Nu s-a stabilit inca cine a fost vinovat de producerea accidentului
.Familia respectivei persoane cere despagubiri materiale firmei
INTREBARE:firma unde lucreaza prietenul meu ar trebui sa plateasca aceste despagubiri?
cam da, depinde si ce avocat veti gasi si cum veti fi de bine aparati- adica firma.
normal ar raspunde pt. fapta angajatului, petrecuta in timpul serviciului.
autovehiculul are full casco
ma intreb totusi de ce familia victimei cere despagubiri firmei si nu prietenului meu?se gandesc ca ar obtine aceste despagubiri mai usor de la firma?
in accident au fost implicate doua masini:a prietenului meu si a un altui conducator.victima nu se afla in nici una dintre aceste masini aceasta deplasandu-se pe marginea drumului.intre cele doua masini a fost un impact
Asigurare rca deces
sssmirel
Buna ziua....Acum cativa ani am avut un accident auto. Unul din pasagerii autoturismului meu a decedat. Recent sa incheiat si procesul Am primit o condamnare ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente
Hcom
Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)