avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii servicii artistice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii servicii artistice

Pentru sarbatorirea Zilelor orasului vor fi invitate mai multe trupe artistice . Valoarea bugetului (buget local + sponsorizari) este de 23000 euro. Cum se procedeaza pentru achizitia acestor servicii, avand in vedere ca fiecare trupa are tariful ei.

Alte discuții în legătură

Achizitii publice -servicii artistice suplimentare dancantemir dancantemir Am incheiat un contract de achiztie directa pentru o suma sub 15 000 de euro pentru servicii artistice. Este corect sa platesc alti bani, pentru serivicii ... (vezi toată discuția)
Urgent_speta administartiv javine javine un serviciu din cadrul Primariei orasului a primit o oferta avantajoasa de la o tipografie sa i se publice niste materiale (carti cu poze si text - un album) ... (vezi toată discuția)
Contractul pentru asigurarea utilitatilor unui obiectiv irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza pentru achizitia unui contract de lucrari pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica ptr. un sistem de canalizare si statie epurare ... (vezi toată discuția)