avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recomandata cu confirmare de primire catre judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recomandata cu confirmare de primire catre judecatorie

Pot trimite o recomandata cu confirmare de primire la judecatorie dar adresa expeditorului de pe plic sa fie alta decat cea de pe formularul de recomandare?
Trimit niste acte la judecatorie in numele tatalui meu dar vreau ca, confirmarea sa vina pe adresa mea, se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:34, 20 Iunie 2013
atât scrisoarea cât si C. de primire trebuie să fie identice : de fapt, rolul C. de primire, este acela de a face dovadă expeditorului a primirii efectului postal de către destinatar și, în viitor, un motiv și o probă acolo unde e nevoie ori, în caz de reclamații cu privire la neprimirea scrisorii adică a ”rătăcirii” acesteia cum mai spun unii angajati ai poștei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Forma transmitere notificare radu_mc radu_mc daca transmit o notificare prin fax, cum pot dovedi apoi ca cealalta parte a primit notificarea? cealalta parte poate spune ca a primit altceva in loc de ... (vezi toată discuția)