avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce e registru agricol, si daca cineva care e trecut in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce e registru agricol, si daca cineva care e trecut in registrul agricol(dar nefiind proprietar) poate pretinde ca pamantul acela e al sau.!?

Ma confrunt cu o dilema, bunicul meu a avut 19 hectare de pamant dar si 6 copii, o parte din ei au murit insa mai sunt doar doi in viata o matusa si mama mea, acum cativa ani s-a facut succesiunea iar acum mama are acte pe 9 ha si cateva mii de metri parca, insa pamanturile astea au fost date in folosinta unor persoane deoarece bunicul si bunica dupa revolutie ei fiind batrani nu au putut sa le munceasca,pana atunci au fost ale C.A.P.-ului si dintr-o data s-au trezit la batranete cu pamant de lucrat si au decis ei ca asa e mai bine, sa-l de unor rude de gradul 2-3 in folosinta, acum aceste persoane se simt neindreptatite sa le fie luat pamantul desi nu au acte pe el. ce pot face in acest caz? cand am fost in ro am vazut titlul de proprietate pe aceste pamanturi iar ei sunt doar in registrul comertului inscrisi cu ele.

Alte discuții în legătură

Mostenire cu scutire de raport valentin222 valentin222 Buna Ziua . Matusa mea a primit o casa mostenire de la bunicul cu scutire de raport. a mai primit si o suprafata de pamant arabil pe care a vandut-o. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune-teren Syste Syste Bună ziua!Părinții meu au în folosință o suprafață de 3-4 hectare de teren. O folosesc imediat de după Revoluție. Pământul este impartit pe doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna seara...As dori sa incep sa va povestesc mai pe scurt: Mama mea mai are inca 4 surori, acum 3 ca una din ele a murit de curand...Ele au de impartit ... (vezi toată discuția)