avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SPITALIZARE PERSOANA IN VIRSTA NEASIGURATA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SPITALIZARE PERSOANA IN VIRSTA NEASIGURATA

Buna ziua. Am o matusa in virsta de 64 de ani care nu a muncit niciodata a fost casnica si nu beneficiaza de nicio un fel de pensie sau alte venituri. Intrebarea este: cum poate beneficia de spitalizare gratuita? ptr. ca trebuie internata ptr. operatie. Poate beneficia de asigurarea sotului care este pensionar? Ce documente trebuie sa prezinte la internarea in spital? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doru1 , utilizator 13:44, 10 Martie 2009
Buna ziua.Da poate beneficia de asigurarea sotului, iar documentele pe care trebuie sa le prezinte sunt ultimul talon de pensie al sotului si o copie a certificatului de casatorie
Va multumesc ptr. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare gratuita? TES TES daca eu sunt pensionar Iar sotia casnica are dreptul la spitalizare si tratamentul necesar chiar o operatie gratuit???? (vezi toată discuția)
Accident rutier - impacare parti, somatie plata daune catre spital dupa 2 ani tanasestefan23 tanasestefan23 Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la ... (vezi toată discuția)
Beneficiari asigurare medicala pfapfa pfapfa Buna ziua, Am un caz in familie: o persoana a suferit un accident si necesita operatie cu spitalizare. Persoana respectiva nu este asigurata medical, ... (vezi toată discuția)