avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire despagubiri/teren in natura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire despagubiri/teren in natura

Doresc un sfat.Am luat despagubiri pentru un teren care a fost dat prin ordin prefect(mai mult decat trebuia) si care acum este din nou pe statul roman, ce sanse am sa-l recuperez si sa dau despagubirile inapoi.Mentionez ca a fost cerere la L18/1991, nesolutionata , fiind teren intravilan nu era obligatia primariei sa ceara in scris documentatia pentru retrocedare? Terenul a fost dat prin ordin prefect la cativa ani dupa cererea nesolutionata alcuiva, care prin nulitate ordin prefect a pierdut o parte din el si nu a mai cerut ordin prefect pentru cel care a ramas deci are posesia nu si proprietatea.Aceasta parte de teren a fost ceruta la L18/1991, cealalta parte la L10/2001.
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 09:48, 27 Septembrie 2014
nici un raspuns?
Revin cu intrebarea: daca am solicitat terenul la legea 165/2013, in baza cererii formulate de mama la legea 18/1991, ce trebuie sa fac ca sa obtin terenul si sa dau despagubirile inapoi( despagubirile le-am primit la cererea de la legea 1/2000), in contextul ca terenul este liber de constructii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! vreau sa recuperez teren! pusa2mimi pusa2mimi Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 versus revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991, pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren intravilan pusa2mimi pusa2mimi In urma unui proces in costatarea nulitatii absolute a unui ordin prefect pentru teren aferent casei,s-a constatat nulitatea absoluta a ordinului prefectului ... (vezi toată discuția)