avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Portal eguvernare nefunctional
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Portal eguvernare nefunctional

buna ziua!
nu reusesc sa accesez serverul e-guvernare pentru trasmiterea online a declaratiei 112...stie cineva ceva de vreo defectiune?
Cel mai recent răspuns: bontzi , utilizator 21:32, 24 Iunie 2013
Va multumesc!

Asa am reusit si eu, intr-un final. La mine a functionat doar cu google chrome...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Conversie audio in text Cecilia Popa Cecilia Popa Buna seara, dragi colegi! As vrea sa stiu daca vreunul dintre dvs a reusit sa foloseasca conversia audio in text, deoarece eu nu ma descurc. Am observat ca ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)