m mostenit in 1989 in urma unui unchi pe care l-am ingrijit o casa si in jur de 3,5 ha teren arabil,casa am vandut-o in 1990 iar terenul il folosim,am fost la primarie din localitate sa solicit titlul de proprietate pt terenuri dar mi s-a refuzat eliberarea acestora pe motiv ca ar mai fi un nepot mai indepartat de-al unchiului meu care ar avea drept de mostenire la acele terenuri.(mentioez ca unchiul meu nu a avut urmasi(copii)),si pentru eliberarea titlurilor mi se cerea o copie dupa certificatul de nastere sau deces al acelui nepot.eu presupun ca probabil nu mai este in viata pentru ca in 1990 a fost la mine si a cerut parte din casa pe care am vandut-o dar eu aveam testamentul in care imi ramanea mie.asta s-a rezolvat dar acuma nu pot obtine titlul pe terenuri,problema este ca acel nepot al unchiului avea in 1990 in jur de 70 de ani,pt aceasta mi se cere acuma copia dupa certificatul de deces,eu nu stiu nici adresa exacta unde a locuit dupa 1990 pt ca atunci s-a mutat din cluj in medgidia dupa care nu am mai vorbit nici odata cu el.intrebarea mea este cum pot afla daca mai traieste si daca nu cum pot intra in posesia copiei certificatului de deces,pentru ca din cate stiu nici el nu a avut copii.