avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc - poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc - poprire cont

Buna ziua !

Va rog sa-mi spuneti, ca parghii are un executor judecatoresc ANAF pentru a esalona / amana / suspenda o amenda trimisa spre administrare de alta institutie bugetara si pe care debitorul nu o poate achita integral intr-o singura transa.

Mentionez ca a fost instituita o poprire pe cont, activitatea este minimala in aceste conditii fapt care duce la ingreunarea acumularii sumei necesare.

DIn ce am citit referitor la " esalonarea la plata " am gasit ca amenda de orice fel care face venit la bugetul de stat nu se incadreaza in legea respectiva.

Creanta fiind deja in intarziere as dori sa iau legatura cu acesta insa vreau sa stiu daca am vreo sansa.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar eka eka Buna ziua , as vrea sa va intreb cum se face poprire pe un cont bancar al unei societati comerciale care are multe datorii restante la bugetul local , ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare marianrgj marianrgj Buna ziua si bine v-am gasit ! In anul 2013 am castigat in instanta recuperarea taxei de poluare prin hotarare definitiva. In anul 2014 am angajat un executor ... (vezi toată discuția)
Executarea unei institutii de stat mirmar mirmar Va rog sa-mi spuneti cum poate fi executata o institutie de stat? Am un dosar de executare la un anume domn executor care zace de aproape 6 luni, in afara de ... (vezi toată discuția)