avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In ce interval de timp se depun actele pentru comisia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In ce interval de timp se depun actele pentru comisia de reevaluare peentru persoanele cu handicap

Anul trecut mama mea a primit schimbarea termenului de valabilitate a handicapului din permanent la reevaluare la un an.Respectiv 26.07.2013.Cu ce interval de timp inainte se depun actele , rezultatele examenelor de specialitate,la Comisia de evaluare si ce vechime trebuie sa aiba acestea?
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
alba777, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Redobandire grad handicap dabija mihai dabija mihai In 2015 am operat o pe mama in varsta de 63 de cancer la san, amputandui ambii sani. Dupa operatie din nov 2015 pana in nov 2016 comisia de pensii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006, convocare la reevaluare persoana cu handicap grav si permanent Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav si permanent din anul 2007. Luna trecuta am primit de la DGASPC o instiintare sa ma prezint pentru reevaluare la ... (vezi toată discuția)