avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere curte

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect: Anul tecut mama a intocmit un contract de vanzare-cumparare pe numele meu (fata dansei). Casa este cumparata de la ROM-VIAL, terenul este inchiriat. Am mers la ROM-VIAL pentru schimbarea contractului de inchiriere-curte. S-a schimbat contractul pe numele meu, insa am sesizat cateva greseli in contract si anume, pe prima pagina numele meu a fost scris corect, pe celelalte file s-a gresit o litera, iar la suprafata de teren in loc sa treca suprafata "in exclusivitate", a trecut suprafata in casuta alaturata "in folosinta comuna", eu fiind unica proprietara.

Dupa 7 zile m-am prezentat la functionara care a intocmit eronat contractul. Exemplarul meu a fost corectat pe loc, semnat si stampilat, insa exemplarul din arhiva lor a refuzat sa il modifice atunci pe motiv ca este in arhiva si il modifica in alta zi.

Am depus a doua zi cerere scrisa prin posta cu confirmare de primire, in care am mentionat cele de mai sus si am rugat conducerea sa dispuna corectarea erorilor din exemplarul ramas in arhiva dansilor, depunand si copie dupa contractul meu modificat, insa nu am primit nici un raspuns desi au trecut cateva luni.

Pot sa am probleme in timp?, sa omita sa corecteze examplarul lor?, cum pot rezolva aceasta problema?, ce ma sfatuiti sa fac?. Multumesc frumos!.

Alte discuții în legătură

Eroare cnp intr-un contract de vanzare-cumparare mia26maria mia26maria Ce se poate face in cazul in care notarul a incheiat CU GRESELI contractul de vanzare cumparare a unui teren ( MAI EXACT , MI A GRESIT CNP ul ).Trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)
Vanzarea terenurilor era ingradita in 1964? jenicaprod jenicaprod Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Ce suprafata de teren se putea vinde (legal) in anul 1964? Parintii mei au cumparat in 1964 o casa cu un teren in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit MacoveiNiculae MacoveiNiculae In anul 1994 a fost emis un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren de 5000 mp, compusa din 3 parcele diferite. Dupa 21 de ani s-a constatat ca una ... (vezi toată discuția)