avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare restante salariale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare restante salariale

Firma la care am lucrat pana in data de 21.06.2013 a intrat in insolventa, iar acum vor sa declare faliment. Insa noi, angajatii, avem de recuperat bani din luna decembrie 2012. Firma a tinut contabilitate dubla, dar noi mai avem o dovada a acestui lucru. Avem sanse sa ne mai recuperam banii?????
Cel mai recent răspuns: andra1985 , utilizator 20:06, 25 Iunie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati ITM sau, daca nu se rezolva, instantei.
av. Gabriel Klein Kiritescu
ITM-ul doar constata si aplica o amenda. doar instanta poate dispune plata salariilor.
E adevarat ca nu putem deschide proces atata timp cat firma e in insolventa? Restantele noastre din decembrie 2012 pana in luna mai 2013 apar ca diurne...am lucrat in constructii, fiind mereu in deplasare...
tot ce puteti sa faceti este sa va inscrieti in masa credala
Cum ar trebui sa fac asta? Nu ne spune nimeni nimic, iar azi dimineata restul oamenilor, inclusiv personalul de la birouri si-au bagat preavizele de lichidare... va rog sa imi dati un sfat, suntem 70 de oameni, fiecare cu restanta de aproximativ 6000 lei

Alte discuții în legătură

Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)