Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de ''drogherie'':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, semintelor,furajelor si tutunului neprelucrat si 4622 comert cu ridicata al plantelor si florilor, este nevoie ca asociatii sa detina o diploma de specializare in domeniu farmaceutic ( asistent de farmacie sau farmacist).Exista cerinte speciale pentru acest gen de activitate?
Pentru aceste coduri nu aveti nevoie de diploma in domeniu farmaceutic...dar nici activitati de drogherie nu puteti desfasura pe aceste coduri. Pretabile ar fi codurile 4646 la comert cu ridicata si 4773 la comertul cu amanuntul.
Cele doua coduri mentionate de dumneavoastra cred ca se refera strict la farmacii (magazine specializate), unde este necesara specializarea in domeniu.Cel putin asa cred.Eu doresc sa comercializez ceaiuri, seminte, uleiuri, extracte, tincturi, alifii din plante precum si cereale, seminte, dar si medicamente din plante.Va rog avand in vedere aceste completari sa-mi spuneti daca pot folosi codurile propuse de mine, sau sa ma sfatuiti cum ar fi legal sa procedez.