avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu activitate de comert cu ridicata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu activitate de comert cu ridicata

Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de ''drogherie'':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, semintelor,furajelor si tutunului neprelucrat si 4622 comert cu ridicata al plantelor si florilor, este nevoie ca asociatii sa detina o diploma de specializare in domeniu farmaceutic ( asistent de farmacie sau farmacist).Exista cerinte speciale pentru acest gen de activitate?
Cel mai recent răspuns: alinedelea , utilizator 10:40, 26 Iunie 2013
Pentru aceste coduri nu aveti nevoie de diploma in domeniu farmaceutic...dar nici activitati de drogherie nu puteti desfasura pe aceste coduri. Pretabile ar fi codurile 4646 la comert cu ridicata si 4773 la comertul cu amanuntul.
Cele doua coduri mentionate de dumneavoastra cred ca se refera strict la farmacii (magazine specializate), unde este necesara specializarea in domeniu.Cel putin asa cred.Eu doresc sa comercializez ceaiuri, seminte, uleiuri, extracte, tincturi, alifii din plante precum si cereale, seminte, dar si medicamente din plante.Va rog avand in vedere aceste completari sa-mi spuneti daca pot folosi codurile propuse de mine, sau sa ma sfatuiti cum ar fi legal sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl  ileana george ileana george Vreau sa deschid un magazin cu profil Comercializare produse fitosanitare , seminte , plante , pomi si alte marfuri industriale . As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza glo glo vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza comertul cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)