În baza politei RCA societatea de asigurare achită sumele de bani la care asiguratul a fost obligat prin hotărâre judecătorească, respectiv : despăgubiri materiale, cheltuieli de judecată, daune morale. Prin hot. judecătorească unitatea noastră a fost obligată şi la plata cheltuielilor de spitalizare a victimei accidentului. Aceste cheltuieli le plăteşte soc. de asiguarte ?
In mod teoretic/normal, sentinta ar fi trebuit sa oblige in solidar plata acestor cheltuieli, impreuna cu celelalte (materiale), adica vinovatul+ asiguratorul RCA.
Poliþã rca
machis
În urma unui accident de circulaţie o societate a fost obligată în solidar cu prepusul său (cond.auto) la plata unor despăgubiri materiale şi a unor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
Crrr
In anul 2005 am avut un accident de circulatie. Vina mea. Proces, sentinta definitiva si irevocabila. Daune morale. Executare silita. Acum nu stiu exact care ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizari
mihai82
Am avut un accident de masina in urma caruia soferul masini cu care mam ciocnit o fost grav ranit . Ma dat in judecata si in sentinta scrie asa \" In baza ... (vezi toată discuția)