Va rog sa-mi spuneti care este baza legala, in care se specifica faptul ca aceasta convocare trebuie transmisa salariatului prin posta cu confirmare de primire cu 5 zile lucratoare inainte de cercetarea disciplinara ?
- societatea nu are ccm
- m-am uitat in regulamentu intern si nu este specificat nici un termen anume intre trimiterea convocarii si data cercetarii disciplinare : "'In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de Directorul General pentru a realiza cercetarea, precizindu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii '''
in acest caz poate sa fie si un interval de 1 zi sau 2 intre trimitere si data convaocarii ?
I-am dat salariatului convocarea, era la sediu firmei, a citit-o dar nu a vrut sa semneze de primire, acum daca o trimit acasa cu confirmare de primire , e posibil sa refuze sa o primeasca, in acest caz data convocarii va fi depasita . Trebuie sa intocmesc din nou o alta convoare cu o alta data ?
Concediere angajat
exxelar
Buna ziua,
Astazi in urma unei altercatii cu un angajat pe fondul muncii prestate (problemele sunt mai de mult, nu are sens sa detaliez), acesta a parasit ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog
ramy84
Angajatorul a emis decizie de incetare CIM pe art. 61 lit. a, C. Muncii, ca sanctiune disciplinara. Decizia a fost contestata in instanta, si anulata pentru ... (vezi toată discuția)