avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perchezitie informatica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perchezitie informatica

Buna ziua, in urma perchezitiei domiciliare s-au ridicat doua laptop-uri. In procesul verbal scrie "Cele doua laptop-uri marca xx.. seria xx, au fost introduse in geanta de culoare gri, apoi s-a aplicat sigiliul MI XXX si semnaturile inculpatului si a martorilor", ulterior, la perchezitia informatica, in momentul desigilarii gentii, unul din laptop-uri nu era in geanta, ceea ce dovedeste foarte clar ca sigiliul a fost desfacut, cu toate ca sigiliul era acelasi MI XX si avea aceleasi semnaturi. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: user888 , utilizator 16:02, 26 Iunie 2013
Puteti contesta.
Se ocupa avocatul.
Sunt sanse sa se solutioneze favorabil contestatia?
Daca era rupt sigiliu proba trebuie inlaturata.
Daca nu era nimic in geanta la fel.
Ati facut mentiune in procesul verbal?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da, am facut mentiune in procesul verbal. Sigiliul nu era rupt, era intact, cu semnaturi, cu tot, numai ca atunci cand politistul a desfacut geanta, unul din laptop-uri nu era. In PV initial, scrie foarte clar ca laptop-urile au fost ambele sigilate in aceeasi geanta si sigilate. Martorii sunt aceeasi si stiu acelasi lucru.
Chiar si politistul care a efectuat perchezitia a ramas surprins...

Alte discuții în legătură

Perchezitie corporala Pilu Pilu Buna ziua. As avea rugamintea daca poata cineva sa-mi raspunda la o intrebare: Daca organele de politie poate sa controleze in geanta unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)
Dilema - laptop retinut de 1 an pentru perchezitie informatica ContSters294221 ContSters294221 In urma unei perchezitii domiciliare s-a retinut un laptop pentru perchezitie informatica.Perchezitia s-a facut si s-au descoperit niste poze si niste imagini ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)