Buna ziua!
De la 1 iulie se majoreaza salariul minim, si voi face act aditional pentru angajati. Eu plec in concediu de vineri pentru 2 saptamani si nu o sa fie cine sa se ocupe de transmiterea revisalului. Daca il transmit eu maine e vreo problema ca il transmit inainte de termen?
Nu este nevoie de intocmirea de acte aditionale, intrucat modiifcare nu intervine ca urmare a negocierii , ci ca urmare a unui act normativ. In acest sens, se poate face decizie colectiva sau individuala de modificare a salariului.
Asa cum s-a mai aratat , nu este nevoie de act aditional, modificarea salariului avand la baza un act normativ. Pot fi făcute, fie decizii colective, pentru toti angajatii sau pe categorii de angajati, fie decizii individuale de modificare a salariului.
Decizie colectiva care-si va gasi locul ..unde?
Fiecare dosar personal al salariatilor care beneficiaza de aceasta majorare trebuie sa cuprinda respectiva decizie...O xeroxam?:rolleyes:
Salariul minim 2014
ataela1
Va rog sa-mi spuneti daca pentru a modifica salariul minim pe economie al angajatilor,conf.HG 871/2013 trebuie facut un act aditional la CIM.
Daca da,acesta ... (vezi toată discuția)