Nu, bunurile din casa se prezuma ca sunt ale proprietarilor casei in care se afla aceste bunuri, daca executorul are dovada ca bunuri ale dvs se afla in posesia unui tert, n-are decat sa dovedeasca.
Apoi, nu are ce cauta in casa parintilor dvs , cat nu impotriva lor e executarea, incuviintarea de executare nu-i vizeaza pe ei, asa ca pot sa nu permita intrarea executorului cat n-are autorizare de patrundere in incapari.
Accesul la bunurile debitorului
(1)În vederea executării unei hotărâri judecătoreşti, executorul judecătoresc poate intra în
încăperile ce reprezintă domiciliul, reşedinţa sau sediul unei persoane, precum şi în
orice alte locuri, cu consimţământul acesteia, iar în caz de refuz, cu concursul forţei publice.
(2) În cazul altor titluri executorii decât hotărârile judecătoreşti, la cererea creditorului sau a
executorului judecătoresc, depusă odată cu cererea de încuviinţare a executării silite ori pe
cale separată, instanţa competentă va autoriza intrarea în locurile menţionate la alin. (1).
Instanţa se pronunţă, de urgenţă, în camera de consiliu, cu citarea terţului care deţine bunul,
prin încheiere executorie care nu este supusă niciunei căi de atac.
Art. 680
Identificarea bunurilor urmăribile
(1)
Executorul judecătoresc are dreptul să identifice bunurile urmăribile ale debitorului şi, la
locul unde ele se găsesc, să îndeplinească asupra lor acte de executare, în prezenţa debitorului sau a unuia dintre membrii majori ai familiei sale ori a unei alte persoane majore care se află în acel loc, iar în lipsa acestora, în prezenţa unui agent al forţei publice sau, în cazurile şi condiţiile prevăzute de lege, a 2 martori asistenţi.
(2)
Identificarea bunurilor urmăribile şi efectuarea actelor de executare la domiciliul sau la
sediul altei persoane decât cel al debitorului se pot face, în lipsa acordului persoanei
respective, numai cu autorizarea prealabilă a instanţei de executare, dată potrivit art. 679 alin. 2
Avand in vedere ca locuiesc cu ei se presupune ca sunt si ale mele atata timp cat le folosesc.
Ce logica :slap:
Cred ca a fost vb de o incercare de intimidare, nu cred sa vina.