avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Interfon in apartament este obligatoriu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Interfon in apartament este obligatoriu?

Buna ziua,sunt o chiriasa in ANL si nu am fost de acord cu instalarea interfonului in apartamentul meu,decizia pt interfon a fost luata de catre administratorul blocului la fel chirias si dansul, impreuna binenteles cu majoritatea chiriasilor,am refuzat sa-mi instaleze in interiorul apartamentului meu dar am fost de acord sa platesc cota parte pt instalarea interfonului la intrare si sa mi se elibereze card de intrare,mi sa refuzat eliberarea cardului pt a intra in bloc spunandu-mi ca nu poate elibera fara a-mi instala interfonul in apartament ,asa ca de cateva zile bune tot sun la vecini ca sa pot intra in propia mea casa, ma tot trimite (administratorul) la firma care a instalat iar firma ma trimite inapoi la administrator ca sa rezolv cu el , va rog un sfat sau o lege pt a iesii din aceasta situatie ,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sigilda , utilizator 19:07, 28 Iunie 2013
Simplu, solicitati administratorului chei de acces (contra cost costa maxim 10-15lei) in scris sa va dea numar de inregistrare ... este treaba dansului sa comande cheile de la firma care a montat interfonul.
multumesc pt sfat ,dar acest administrator mi-a spus clar in fata si daca ar avea cartele nu mi-ar da,nu inteleg de ce are reactia asta de impertinenta!!!! pur si simplu mi-a intors spatele ,de aceea doream un sfat sa-i arat ca greseste si nu are nici un drept sa-mi impuna.....dar iti multumesc
Reclamati administratorul la politie pentru faptul ca va blocheaza accesul in locuinta dumneavoastra.
Fapta lui se poate incadra usor la tulburare de posesie si nu prea cred ca i-ar placea consecintele juridice..
multumesc :)
Traiti la bloc si aveti in comun cu ceilalti vecini multe altele in afara de interfon: subsolul, terasa, instalatiile electrice, instalatiile de apa si canalizare...., asa ca trebuie sa contribuiti la adiministrarea in comun a asociatiei.
In cazul interfonului este bine sa va supuneti hotararii majoritatii si sa comntribuiti, la fel ca vecinii dv la aceste cheltuieli.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la noi la bloc s-a instalat dispozitiv de card de ... Bobob4d Bobob4d Buna ziua. La noi la bloc s-a instalat dispozitiv de card de acces, fara interfon in apartament. Pentru cei de la etajele superioare este foarte greu sa ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa montez interfon in apartament? g.neacsa g.neacsa asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc. deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Interfon obligatoriu? dborsanu dborsanu Buna seara, \"seful de scara\" a luat decizia de a instala interfon, a facut un tabel de mina, cu semnaturi din usa in usa; vecinii de la alta scara si-au ... (vezi toată discuția)