dborsanu a scris:
Buna seara,
"seful de scara" a luat decizia de a instala interfon, a facut un tabel de mina, cu semnaturi din usa in usa; vecinii de la alta scara si-au pus, deci si noi trebuie sa avem repede neaparat. Nu conteaza ca sunt restantieri si ca urmeaza luni de iarna, costuri la caldura...
Presedintele asociatiei nu stie nimic, administratora (neastestata de primarie) n-a afisat nimic in acest sens, despre costuri, posibilitati de plata, costuri pentru service lunar, etc.
Consider ca pe aceasta scara sunt alte prioritati, avind in vedere ca avem geamuri sparte, igienizare nu s-a facut de mai bine de 15 ani; cu banii de pe interfon s-ar rezolva macar o varuiala. Toate inainte cu doua zile inainte de adunarea generala, aminata de acum doua saptamini, din lipsa de cvorum.
Deci, daca nu platesc pt interfon ce se intimpla? mai pot intra in bloc? sa ajung la locuinta mea?
Oare cit costa o usa cu senzori?
daca presedintele si "administratorul" neatestat de primarie nu stiu nimic despre acest subiect, atunci cu cine face firma de inbterfoane contractul de intretinere si reparatii, acesta fiind obligatoriu sa fie semnat de asociatie si firma ?
daca administratorul nu este atestat, cum de a fost angajat de asociatie, atestatul fiind obligatoriu. de vina pentru situatia aceasta este comitetul executiv al blocului
referitor la costuri, veti plati cota parte din toata instalatia de interfonie, nu insa si instalarea interfonului in casa (montaj+aparat).
pentru a evita un raspuns rautacios din partea a doua persoane de pe acest forum referitor la ce am subliniat mai sus, am sa precizez ca este aceeasi situatie ca a celor debransati de la incalzire si care au centrale de apartament ... desi nu beneficiaza de serviciile radet, sint obligati sa plateasca reparatii si pierderi la instalatiile de incalzire si de apa calda.