avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire contract comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire contract comodat

Buna ziua!
Am o intrebare urgenta!
Va rog sa-mi trimiteti daca se poate chiar astazi un raspuns.
Detin un cabinet medical. Spatiul - sediul - il am de la primarie, prin contract de comodat. Luna aceasta se sfarseste durata contractului. Am depus cerere de prelungire al acestuia pentru inca 5 ani.
Astazi ma suna un functionar al primariei si imi spune ca nu poate prelungi contractul decat pentru 6 luni, deoarece trebuie inscris imobilul in cartea funciara.
Mentionez ca in comuna mai este un medic care are deja un contract de comodat, dar caruia nu i s-a spus ca nu poate face contract pe mai multi ani din acest motiv (acest medic a reinoit contractul anul trecut).
Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa nu mi se prelungeasca contractul pe 5 ani, din motivul mai sus mentionat. (nu prea am inteles ce este cu aceasta carte funciara si ce legatura are cu contractul meu de comodat)
De ce nu poate incheia contractul pe 5 ani, apoi sa rezolve cu cartea funciara?
Astept raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Darea in comodat a unui spatiu concesionat de primarie, cu acordul primariei mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu medical unei firme pe Hotărârea nr. 884/2004. Ca sa suga mai multi bani de la Casa de Asigurari, patroana ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)