avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei

Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut fapta.Problema este ca eu am facut o plangere penala impotriva unei persoane care au bagato in instanta.Va rog din suflet sa imi spuneti daca o sa imi afecteze cu ceva plangerea penala pe care am facuto impotriva persoanei?daca o sa ma afecteze pe mine la proces?adica daca o sa se afle de infractiunea mea la proces?
Cel mai recent răspuns: madalinadumitra , utilizator 12:51, 28 Iunie 2013
Sunt 2 situatii distincte,avand in vedere ca in actiunea adresata instantei aveti calitatea de petent,pe cand in situatia furtului din supermarket acea de faptuitor
Exista posibilitatea ca in functie de concluziile procurorului,fapta savarsita in supermarket sa fie incadrata sub aspectul dispozitiilor penale
Conditionat de existenta de antecedente penale,concluzia procurorului fata de infractiunea savarsita in supermarket,poate fi diferita,una din variante putand sa genereze consecinte neplacute pentru dvs si care eventual sa va dezavantajeze in cazul in care in actiunea aflata pe rol se solicita relatii asupra cazierului dvs judiciar
Plangerea penala nu este afectata de aceasta fapta de furt.
va multumesc pt raspuns.Faptul ca am furat din supermarket o sa am un cazier toata viata sau pe o periada mai scurta?o sa primesc o amenda sau un avertisment?daca e amenda in valoare de cat va fi?va rog sa imi raspundeti!va multumesc pt raspunul de mai devreme
o sa am un dosar penal toata viata?
cand ajungeti la procuror,cereti-va scuze,si recunoasteti fapta,pentru a primii o amenda administrativa si a nu se ajunge in instanta.colaborati respectuos cu orgenele de politie si cu procurorul.nu o sa aveti cazier,daca nu aveti antecedente penale

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt furt calificat gbyradu gbyradu am si eu o intrebare: sunt cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat: acum un an am fost cercetat pentru un alt furt din supermarket , iar ... (vezi toată discuția)
Am furat cosmin_pop cosmin_pop BUNA Am lucrat intr-un magazin si am furat din incasari suna de 1000 lei,am fost prins de seful de tura dar am negat in prima faza si ulterior am ... (vezi toată discuția)
Furtul,definitie motamo lmlaur lmlaur Buna ziua ! As dori sa stiu daca furtul in urmatoarea prezentare e furt calificat si daca nu e pedeapsa lui Furtul dintr-un supermarket ziua neavand ... (vezi toată discuția)