avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CENZOR SA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CENZOR SA

Buna ziua. Va rog, daca ma puteti ajuta in doua probleme. Sunt cenzor in cadrul unei societati pe actiuni incepand cu 01.06.2013. Am un contract de colaborare cu aceasta companie independent de noua funcie, cea de cenzor. Mentionez ca acest contract il al ca PFA, dar nu pe contabilitate, pe lat domeniu ce tine de partea comerciala, mai precis relatia cu clientii. Doresc sa stiu daca pot avea in continuare aceasta coleaborare paralel cu calitattea mea de cenzor al acestei SA.
De asemeni va rog sa imi spuneti daca este din moment ce in actul constitutiv al societatii apare inscris ca cenzorii vor avea contracte este obligatorie colaborarea in baza unui contract de mandat cu caracter permanent sau se poate incheia un contract partial.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ICHIM_LILIANA , utilizator 20:42, 30 Iunie 2013
Mie mi se pare ca independenta Dvs este afectata de relatia comerciala.
Ar trebui informati actionarii si sa decida ei daca va tolereaza aceasta situatie.
Eu cred ca nu este important ce fel de contract folositi.

Succes!
Actionarii stiu deoarece tot cu dansii au semnat si contractul ca PFA.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana juridica poate fi administratora ? ebog ebog Buna seara. Nu cunosc prea multe in domeniu si sunt la un pas de incheierea unui contract de administrare a unei societati. Este mai bine sa fiu administrator ... (vezi toată discuția)
Sa- cenzori Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua! O societate pe actiuni si-a restrans activitatea si mai functioneza decat cu un salariat. Pana acum a avut 3 cenzori care le expira mandatul .Pe ... (vezi toată discuția)
Auditori la sa??pe ce perioada?? adela05 adela05 Va rog sa-mi spuneti daca legea imi impune un anumit termen pentru mandatul auditorilor la un SA, sau acesta poate sa fie pe orice perioada? Multumesc (vezi toată discuția)