Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am adresat unui executor judecatoresc dar acesta a spus ca in perioada insolventei executarea judecatoreasca se suspenda. Am luat legatura cu administratorul judiciar, m-am inscris la masa credala(am fost inscris in fruntea listei fiind creanta salariala) , s-a aprobat si asa zisul plan de reorganizare iar administratorul judiciar spune ca mi-au fost platite o parte din creante prin mandat postal, desi eu nu am primit nici un ban. Nu mai inteleg, cine face platile la o firma in insolventa ? Administratorul firmei sau administratorul judiciar ? Ce rol are fiecare dintre ei ?Am senzatia ca sunt pasat dintr-o parte in alta si sunt " dus cu zaharelul'
Da este adevarat ca aveti aceasta senzatie ... mai ales ca compania intrata in insolventa este protejata si nu poate fii executata silit. Firma odata intrata in insolventa nu mai are administrator acesta isi pierde atributiile el are administrator judiciar el se ocupa de probleme curente, daca acesta a spus ca sa platit prin mandat postal, cereti dovada ...
Conform planului de reorganizare al societatii, voi incasa o parte din bani ( cam un sfert din suma cu care m-am inscris la masa credala). Mai pot sa fac plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti( plata partiala a sumelor din hotararea judecatoreasca si refuzul privind reintegrarea pe post) ?
Insolventa
Marinelag
Buna ziua,
Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)