avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire diurna
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire diurna

Am inteles ca nu se pote face poprire pe diurna conform unui articol din cpc, totusi un anume exec. jud. mi-a blocat conturile care le am la o banca si dupa o intelegere facuta cu ei, am ajuns sa imi opreasca 1/3 din venituri care, sunt platite cu specificarea: avans diurna externa. In aceasta luna toata suma care a intrat in cont a fost poprita de catre banca si dupa multe telefoane am ramas sa primesc un raspuns de la consultantii de popriri de la banca respectiva. inrebarea mea este: As putea face ceva legal ca in urma unor documente sa pot opri aceasta poprire a diurnei sau ceva asemanator? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bani pierduti de banca purple666 purple666 Am si eu o mica nelamurire, si am rugamintea ca, cineva din forum sa ma ajute cu un raspuns. Am o poprire pe contul de la o banca pe urma unei datorii care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)