Nu inteleg cum ar putea sa fie vorba de inselaciuni,cand cei de la banca,de la WesternUnion au verificat actul dvs .
Oare s-a facut transferul de bani sau ce s-a intamplat?
Puteti sa dati mai multe detalii ca sa intelegem mai bine despre ce e vorba?
Pai eu am fost si am scos o anumita suma de bani cu buletinul meu , acest "prieten " al meu mia spus ca banii sunt trimisi de mama lui cand am ajuns acolo cel care imi trimitea banii era de genul masculin si el mi-a zis ca numai trimite mama lui ci unchiul lui si am scos banii , dar cred ca acei bani sunt bani "murdari" si nici nu stiu daca accea persoana de gen masculin este cu adevarat unchiu lui
Daca vreti sa scapati curat,mergeti si faceti denunt impèotriva prietenului dumneavoastra,si declarati ca ati fost indus in eroare.Astfel,veti scapa de o pedeapsa penala..
De altfel,banii erau pe numele dumneavoastra,ceea ce inseamna ca stiati ca cineva a trimis bani pe numele dumneavoastra si ati acceptat sa-i ridicati.
Ar fi o posibilitate sa fi fost pe o mana cu prietenul,sau chiar ati fost indus in eroare,asta stiti dumnevoastra.Dar ca sa scapati,faceti denunt inainte sa va caute ei,pentru ca daca va prind ei inainte,va fi greu.
Nu inteleg nici de ce,acel prieten nu a ridicat cu buletinul sau.de ce au fost trimisi banii pe numle dumneavoastra,daca erau de la rudele dansului,trebuia sa va dea de gandit.
pai la asta ma gandeam si eu dar e destul de complicat sa imi denunt "prietenul" eu nu stiu exact 100% sigur ca acei bani sunt "murdari" dar daca ar fi si ar veni direct la mine ar crede ca eu direct am profitat de acei bani ceea ce nu este adevarat .
Pai el nu sta in oras sta intr-o comuna la vreo 50 de km si mi-a spus ca sia uitat buletinul acasa si eu l-am crezut ..
Daca vreti un raspuns corect care sa va ajute,fiti sincer
Intelegeti,nu conteaza ca buletinul lui era acasa,pentru ca banii erau dinainte pe numele dumneavoastra,deci minciuna asta nu tine.
el nu putea sa scoata banii cu buletinul sau.
Sa va asteotati cat de curand sa fiti cautat de politie,si cercetat penal,deoarece ati ridicat banii,si sunteti principal suspect.cum o sa demonstrati ca anu aveti implicatii,si ca nu ati cheltuit dumneavoastra banii