Buna ziua.ce pedeapsa risc pentru urmatoarele fapte
Am dat doua tepe pe net in urmatorul fel:
Am vorbit cu persoanele pe net si la telefon,sa face schimb
O persoana miat trimis un leptop in valoare de 7000 lei,si eu o lada de cartofi.(aceasta persoana nu are dovezi cu ce am trimis eu,si nici cu ce a trimis el.nu exista list paking si nici martori la desfacerea sau amblarea coletului)
A doua persoana,mia trimis un lcd,in valoare de 1000 de euro.oe acesta lam convins sa anuleze rambursul si sa ii pun banii dupa ce vad ca e functional.
A anulat rambursul,am scos produsul,si nu iam mai trimis banii.Acesta are martori ca a trimis acel produs.
Problema e ca am dat nume false,ipul de pe care mam conectat era unul public,curierul nu a cerut buletin,numarul de telefon era prepay si lam aruncat.Coletul nu lam scos eu niciodata ci un prieten.
Se poate sa ma condamne la inchisoare?deoarece am fost si am dat declaratie,cum ca nu stiu nimic,si ca nu eu am fost,dar la identificat pe acel prieten,deoarece la recunoscut curierul.multumesc.
am uitat sa mentionez ca sunt fara antecedente penala.si as dori parrerea unor avocati,deoarece userii stiu ca tind sa fie agrsivi din cauza faptelor mele
Buna seara...inselaciunea este o infractiune si se pedepseste cu inchisoare cu sau fara executare, depinde de trecutul dvs infractional si de instanta..
Inselaciune
B3nassi
Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)