Buna ziua.
M-am inteles cu cineva sa trimit un colet cu plata ramburs,in valoare de 7000 lei.
Totul a fost in regula,tipul parea de treaba,dar cand a ajuns coletul,a spus ca el nu il ridica,numai daca anulez rambursul si imipune banii in cont dupa ce vede produsul,deoarece se teme sa nu ia teapa.
Dupa multe disctuii,m-am hotarat sa schimb rambursul cu copia lui de pe buletin.
Am schimbat rambursul,el imi promitea sus si tare ca imi pune banii.
NU ia pus si inchis telefonul.Cand am primit de la curier copia de pe buletin,era una falsa,.
Am depus plangere la politie,am toate doveziile.mesaje,emailuri etc.
Politistul mi-aspus urmatoarele:
-numarul de telefon probabil era prepay si folosit numai pentru asta,deci 0 sanse sa dai de utilizator
-curierul nu ia buletinul,ci iti cere doar mm-ul,si normal ca teparul a dat unul fals.
-ip-ul de pe care era conectat,este probabil unul wirelles,cu acces public .0sanse.
Am depus plangere acumao luna si inca nu mi-au spsus nimic.
Imi spuneti va rog ce sanse am sa recuperez bunul?are vreo importanta ca am anulat de buna voie rambursul?
da .e teapa,dar nu prea cred ca are ce sa-i faca politia. parerea mea din cele spuse de mai sus. de ce ? pt ca nu i-ai trimis cu ramburs .persoana care a primit coletul poate sa spuna ca te-ai inteles cu el sa il dai asa fara bani.nu ma price prea bine,dar nu cred ca are ce sa ai faca.
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)