Buna ziua
O persoana ma inselat pe internet.
Am depus plangere,politia a scos probe video de la camerele de la intersectie.
In probele video,se vede cum o persoana merge,trece de colt si inapoi vine cu un colet.
Politisti au spus ca e exact persoana pe care o suspectau,aceasta tepuind si alte prsoana,dar nu a putut fi condamnat din lipsa de probe.
Teparul a declarat ca el este pe video dar a luat doar o cutie de carton goala de la un magazin,nu coletul de la curier si ca nu are nici o legatura cu teapa.
A mai spus,ca nimeni nu poate sti,daca pe traseul coletului,nu sa pierdut marfa din el.
Ce valoare au aceste declaratii?
Curierul nu ia inmanat coletul fara nici un fel de formalitate,fara buletin si fara semnatura.
Emailurile au fist trimise de la netcafe unde nu au fost camere,iar conversatiile telefonice au fost de pe o cartela prepay a carui numar este inchis.
Mai exista cateva inregistrari audio de cand a sunat el la curier.Acestea pot fio folosite ca proba?daca da,in ce masura?
Multumesc.
Am intrat sa intreb aici,deoarece politistii sunt cam primitivi si mai multe probe am strans eu decat ei.
Chiar daca conversatiile telefonice au fost realizate pe o cartela prepay,autoritatile ,pot solicita atat listingul cat si continutul convorbirilor
Daca aveti probe care sa dovedeasca infractiunea si sa individualizeze faptuirorul,aveti posibilitatea sa le prezentati si sa le predati cu PV predare-primire direct procurorului responsabil
Înselãciune
george_cretulescu
Buna ziua.
Intampin o problema serioasa.
Am luat o teapa pe net.
Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva.
El acum nu ... (vezi toată discuția)