avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Italia

daca am permisul suspendat in italia,si il dau pierdut in romania,se poate sa fie descoperit in baza de date??
Cel mai recent răspuns: alexm78 , utilizator 18:06, 30 Iunie 2013
Da si comiteti o infractiune..autoritatile din italia vor trimite permisul autoritatii din romania care l-a eliberat chiar daca dureaza ceva timp..
da.

cand se retine permisul de conducere eliberat de catre autoritatile romane, politia rutiera care i l-au retinut in vederea suspendarii anunta IGPR si trimite permisul de conducere in Romania in cazul in care contravenientul nu efectueaza perioada de suspendare si nu solicita restituirea permisului in tara respectiva.
ok multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in italia emilromania emilromania Am si eu o foarte mare rugaminte si anume: In 2009 fiind rezident in Italia am ramas fara permis (suspendat) pentru o perioada de 1 an (motivul a fost doua ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters42601 ContSters42601 Un conducator auto este prins de radar cu peste 50 km la ora fata de viteza legala in localitate, semneaza P.V., i se suspenda permisul 3 luni, primeste ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)