mama mea a fost casatorita legal an romania 1990 cu jawaid david cetatean pakistanez ,an 1991 am fost nascuta eu ,ulterior an cursul anului 1992 parinti au divortat ,mama recasatorinduse cu un cetatean turc si mutandune cu toti an turcia .an anul 2012 am revenit an romania pt cartea de identitate si pasaport dar as dori sa-mi gasesc tatal de origine pakistaneza si se numeste jawaid david va rog sa ma ajutati cu detalii an vederea gasiri multumesc
Nu ne-ati scris daca tatal dvs. a plecat in tara de origine sau a ramas in Romania. Datele de identitate ale tatalui(numele, prenumele, data nasterii, domiciliul la data intocmirii actului dvs. de nastere) ar trebui sa le gasiti inscrise in actul dvs. de nastere, date la care aveti acces, fiind inscrise in actul dvs. de stare civila. La datele de domiciliu ale tatalui nu aveti acces decat cu acordul acestuia. Formulati in scris o cerere la autoritatea de domiciliu a tatalui si daca acesta isi da consimtamantul puteti intra in posesia datelor de contact.