avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum sa-mi caut tatal de origine pakistaneza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum sa-mi caut tatal de origine pakistaneza

mama mea a fost casatorita legal an romania 1990 cu jawaid david cetatean pakistanez ,an 1991 am fost nascuta eu ,ulterior an cursul anului 1992 parinti au divortat ,mama recasatorinduse cu un cetatean turc si mutandune cu toti an turcia .an anul 2012 am revenit an romania pt cartea de identitate si pasaport dar as dori sa-mi gasesc tatal de origine pakistaneza si se numeste jawaid david va rog sa ma ajutati cu detalii an vederea gasiri multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:58, 1 Iulie 2013
Contactati personal unica autoritate competenta,respectiv consulatul/ambasada pakistanului
Nu ne-ati scris daca tatal dvs. a plecat in tara de origine sau a ramas in Romania. Datele de identitate ale tatalui(numele, prenumele, data nasterii, domiciliul la data intocmirii actului dvs. de nastere) ar trebui sa le gasiti inscrise in actul dvs. de nastere, date la care aveti acces, fiind inscrise in actul dvs. de stare civila. La datele de domiciliu ale tatalui nu aveti acces decat cu acordul acestuia. Formulati in scris o cerere la autoritatea de domiciliu a tatalui si daca acesta isi da consimtamantul puteti intra in posesia datelor de contact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in pakistan dana1966 dana1966 m-am casatorit in pakistan, eu fiin romanca si el pakistanez. Eu m-am intors in tara, si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a legaliza casatoria ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere din pakistan StelaH StelaH Buna ziua! Locuiesc de 3 ani in Anglia iar anul trecut am nascut o fetita aici. Eu sunt cetatean roman iar partenerul meu ( nu suntem casatoriti) e cetatean ... (vezi toată discuția)