avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Tichete de cresa
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Tichete de cresa

Buna ziua, am trimis un plic continand tichete de cresa prin posta romana. Tichetele au fost trimise cu recomandare insa fara confirmare de primire. Am constatat ca nu mi-a fost rambursata contravaloarea tichetelor in bani si am sunat la firma, tichetele nu au ajuns la ei. Am facut sesizare la posta romana prin care ceream sa puna in urmarire scrisoarea. Azi am fost anuntata de la oficiul postal ca scrisoarea este de negasit. Valoarea totala a tichetelor a fost de 370 de lei, intrebarea mea este: aceasta suma trebuie sa mi se impute mie? In ce masura se poate inregistra acest prejudiciu pe cheltuieli fara recuperarea sumei sau cum pot proceda legal pentru recuperarea ei de la posta romana.

Alte discuții în legătură

Tichete de cresa pierdute de posta romana Emmapitica Emmapitica Buna ziua, am trimis un plic continand tichete de cresa prin posta romana. Tichetele au fost trimise cu recomandare insa fara confirmare de primire. Am ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Procedura ordonantei de plata crisad crisad C.P.C. Art. 1.014. - \\"(1) Creditorul ii va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecatoresc sau prin scrisoare recomandata, cu continut ... (vezi toată discuția)