avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notariala generala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notariala generala

Tatal meu este paralizat ( nedeplasabil ) si nici nu vorbeste sau scrie.
M-am lovit de multe ori ca nu pot sa ridic documente in numele lui, prezentand certificatul de handicap.
As avea nevoie de o procura notariala pentru a semna in numele lui in diverse situatii
- pentru luarea in spatiu a fiicei ( la Politie ), deoarece contractul casei este numai pe numele lui,iar cei de la politie ma pun sa merg cu el pana acolo.
-sa ridic banii de la posta
-sa depun si sa iau de la tribunal diverse acte pe numele lui
- sa fac cadastru casei de la tara care este tot pe numele lui.

Intrebarea este daca nu pot face o procura generala, sa semnez in locul lui sau sa-l reprezint la orice actiune?
De fiecare data mi se cere o noua procura.
Chiar nu se poate face o procura generala ?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 12:44, 1 Iulie 2013
din nefericire, pentru orice se cere procura speciala va trebui sa chemati notarul acasa sa va faca cate o procura, nu se poate cu procura generala.
Dar nu pot cumula diverse activitati comune, cum ar fi ridicarea pensiei, sau a unui card bancar , deci tot ce este legat de pensie ?
Sau alta, tot ce este legat de casa de la tara, semnarea actelor si documentelor ?

Multumesc anticipat pentru lamuriri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Pensie invalidade gradul 2 - valoare si transfer in tara din ue assistec24 assistec24 Buna Ziua, Sunt un utilizador nou, si am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema: sunt un roman emigrat inm Portugalia de 10 ani, si de peste 15 ani sunt ... (vezi toată discuția)
Carte identitate pierduta (persoana nedeplasabila) Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua O persoana in varsta si-a pierdut CI fara a mai fi recuperata. Fara CI nu poate ridica pensia. Nu se poate deplasa din cauza bolii ce o tine la ... (vezi toată discuția)