avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO retrocedare teren
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO retrocedare teren

Ce se intampla cu dosarul meu care are ca obiect restituirea unui teren, dosar suspendat pana la aparitia legii 165/2013?
Voi primi un raspuns, sau trebuie sa revin cu o adresa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:12, 1 Iulie 2013
daca este suspedat suspendarea se intrerupe doar la cererea dvs.
Am primit o scrisoare prin care am fost informata caci dosarul a fost suspendat pana la aparitia noii legi 165/2013, nu la cererea mea.
Stimată doamnă,

Judecarea cauzelor încadrabile în procedura-pilot a fost suspendată ca urmare a acordării termenului de grație.

În continuare, CEDO va urmări implementarea legilor de retrocedare, precum și efectele acestora. În urma analizei acestei legi, inclusiv de alte foruri internaționale, precum Comitetul de Miniștri, CEDO va da anumite hotărâri prin care va clarifica jurisprudența sa.

Dvs nu puteți face nimic în această fază, urmând doar să așteptați deciziile Curții din Strasbourg.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura în cazul restituirilor imobilelor naționalizate? ce este de fãcut pe plan intern și la cedo? hdm hdm - daca am facut plangere la C.E.D.O. in anul 2012, pe fondul L.10/2001 si am primit confirmarea primirii plangerii, dar cazul inca nu a fost judecat, eu pot ... (vezi toată discuția)
Soarta dosarului meu depus la cedo dupa adoptarea legii 165/2013 clara2013 clara2013 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Am reclamat Statul Roman la CEDO, in baza legii 10/2001, in febr. 2010. Am primit nr. de inregistrare si ... (vezi toată discuția)
Cedo hotararea preda si altii contra romaniei Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu In 2010 am formulat o plangere la CEDO referitoare la retrocedarea unui teren. Timp de 3 ani mi s-au solicitat documente, cauza mea fiind asimilata hotararii ... (vezi toată discuția)