avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Logo-uri Yahoo - cat timp sunt pastrate?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Logo-uri Yahoo - cat timp sunt pastrate?

Stii cineva, cat timp pastreaza firma Yahoo logurile ?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
asatuka, utilizator
Depinde de care loguri discutam?!?!
U.S. Trademark Law is mainly governed by the Lanham Act. "Common Law" trademark rights are acquired automatically when a business uses a name or logo in commerce, and are enforceable in state courts. Marks registered with the U.S. Patent and Trademark Office are given a higher degree of protection in federal courts than unregistered marks - both registered and unregistered trademarks are granted some degree of federal protection under the Lanham Act 43(a).

U.S. Trademark Law acolo gasiti explicatii !
Lanham Act. "Common Law"
Cred ca se refera la logurile de la Yahoo! Messenger, nu la logo-uri. Ceva este mentionat aici, dar nu stiu daca se aplica la logurile de la Messenger: [ link extern ] /

Cu 3-5 ani in urma, Messengerul pastra logurile pe calculator, dup-aia au fost tinute doar pe server.
La care log-uri va referiti?
Daca va referiti la cele de la messener, sunt 2 variante. Prima daca le stocati pe calculator, se pastreaza pana le stergeti personal. A doua se refera la noua metoda de stocare a lor pe pagina contului de yahoo, la chats sau conversations. Acelea stau acolo pana le stergeti.

Totodata mai exista logourile de logare, acestea nu se sterg si nu aveti acces sa le stergeti.
Un cont yahoo daca faceti solicitare de inchidere, acesta se suspenda intai pe o durata de 30 de zile, parca, in caz ca va razganditi si apoi va taie legatura la el, dar nici asa nu cred ca se sterg asa repede datele din contul respectiv.

Va dau o alta intrebare...
De ce credeti ca exista atat de multe datacentere?

Ar trebui sa va faceti griji pentru contractele de comunicatii pe care le aveti in tara.

O firma de telefonie mobila din Romania are cel putin 5 datacentere, doar in Bucuresti, asta pentru stocarea datelor clientilor. Ce date se pot stoca incat sa fie nevoie de un numar asa de mare de datacentere? Think about it! Si uita de legea aia cu sms-urile, apelurile si email-urile sunt stocate 6 luni de catre furnizori si apoi sterse ... Oricum legea a fost data ca sa mai spele putin in legalitate ce faceau acesti furnizori ;)
Furnizorii nu stocheaza e-mailurile si SMS-urile si nu inregistreaza apelurile, ci doar ce adresa de e-mail a trimis la ce adresa de e-mail, ce numar a sunat la ce numar si cat a durat convorbirea, ce numar a trimis SMS la ce numar. In mod similar procedeaza websiteurile sociale. Daca NSA poate intercepta comunicatiile electronice (de ex. cele care trec prin servere americane sau linii de telefon americane), le salveaza si le analizeaza digital, daca nu, nu. Pe Usenet se schimba in jur de 11,49 TB/zi. In ritmul asta doar pentru a stoca mesajele publice postate acolo ar fi necesare vreo 14 000 de hard discuri de 3 TB in fiecare an.

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Administrator de website, dat in judecata pentru postarea utilizatorilor fanitza fanitza Buna ziua, Acum cativa ani buni am inregistrat un domeniu pe internet cu intentia de a face un forum pe internet cu diverse discutii de electronica, ... (vezi toată discuția)
Detalii despre desfãsurarea examenului pentru obtinerea certificatului de traducãtor de la cppc ContSters24933 ContSters24933 Acum ceva timp am cautat si eu informatii despre examenul pentru obtinerea certificatului de traducator de la CPPC – Ministerul Culturii si Cultelor. Asa ... (vezi toată discuția)