avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce drepturi am daca mi-am pierdut auzul?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce drepturi am daca mi-am pierdut auzul?

Buna ziua,
In urma unei operatii pentru extirparea unei tumori cerebrale benigne am ramas cu unele sechele, motiv pentru care mi-am pierdut si locul de munca.
Mi-am pierdut auzul pe partea dreapta si am tulburari de vedere, si de echilibru . In acest caz am anumite drepturi? Ma refer la scutiri de impozite sau alte drepturi sociale. Mentionez ca nu sunt pensionata medical , in prezent nu realizez venituri. Dupa opinia doctorilor sunt 'bine", operatia a fost considerata un succes , sechelele puteau sa fie mult mai mari. Am fost concediata conform art 61 lit c Codul Muncii - inaptitudine fizica/psihica in urma evaluarii de medicina muncii. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap carleta carleta Buna ziua, Tatal meu este diagnosticat cu dementa Alzheimer forma severa,am fost la DGASPC Bacau cu scrisoare de la comisie in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate mmarianne mmarianne Buna ziua, Conform Codului Muncii `` CIM inceteaza la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate ``. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediere art 61 lit c consuello consuello Buna seara, cum ar putea proceda un angajat care lucreaza pe un post ce presupune efort fizic, daca in urma unui accident ( ruptura ligamente) nu mai poate ... (vezi toată discuția)