avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale P.F.A. (drepturi)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

P.F.A. (drepturi)

Pentru administrarea unui site si incasarea de taxe pentru reclamele postate in cadrul acestuia este suficient P.F.A. sau trebuie S.R.L. ?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adii , utilizator 17:23, 11 Martie 2009
Cum doriti.
1) Siteu are in structura sa o revista, ce conditii (autorizatii, inregistrari..) trebuie indeplnite pentru a scoate revista in format fizic pe piata.

2) Daca pe revista nu se percepe nici o taxa, se ofera gratuit anumitor firme si persoane, editarea acesteia mai implica formalitaile de la anteriorul punct ?

3) Raspunsul anterior este valabil si in acest caz, editarea unei reviste, poti fi P.F.A. sau S.R.L. ?

multumesc,
In cazul asta cred ca aveti nevoie de un srl.
Multumesc pentru raspuns, cred ca faceti referire la punctul 3.
Daca publicatia se distribuie gratuit mai sunt necesare autorizari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare publicatie Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna! as vrea sa pot publica o revista. nu stiu insa daca e nevoie sa imi deschid o societate comerciala pt asta sau pot doar sa scriu articolele si sa ... (vezi toată discuția)
Cum protejam dreptul de autor pentru o revista distribuita gratuit? danavaradi danavaradi As dori sa scot o revista (gen publicitara) cu autofinantare si distribuire gratuita. Ce taxe trebuie sa platesc la stat? Trebuie neaparat sa fim asociatie sau ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)