avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Erori in poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Erori in poprire

Buna ziua. Astazi am fost anuntata (de catre o banca, subliniez) ca mi s-a infiintat poprire pe toate conturile, in temeiul art 454 alin (2), cod Pr Civ, pt un imprumut acordat de o IFN in 2006.
Am o intrebare:
- nu recunosc nici nr contractului, nici data acordarii, nici suma care este neexplicitata (difera de datele de pe raportul Biroului de credit si de pe chitantele pe care le detin ca dovezi de plata) - precizez ca da, am debit restant, dar ce fac cu aceste erori? cum sa accept suma de plata in cazul acestor erori?
Va rog, cum sa procedez?

Multumesc anticipat pt sfat
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:44, 27 Ianuarie 2014
Probabil este o eroare de redactare, secretara executorului isi facea unghiile de la picioare in timp ce redacta adresa si a uitat sa modifice datele. Puteti face o contestatie la executare. Daca nu contine titlul executoriu, adresa de poprire este nula.
Multumesc.
Nu stiu daca asta inseamna ca, contine titlu executoriu, exprimarea pe documentul respectiv (catre banca) fiind "Avand in vedere titlul executoriu reprezentat de Contractul de credit...". - Deci contine sau nu, ca nu-mi dau seama?
Va rog inca o intrebare: avand in vedere ca lansarea unei contestatii presupune niste cheltuieli, am in aceasta faza alta alternativa de corectie a acestei situatii? Eventuala corespondenta cu executorul?

Va multumesc mult
Da , aveti si aceasta alternativa.

Da, titlul executriu este contractul de credit.
Multumesc pt promptitudine.
Inca o intrebare va rog: este de agreat corespondenta pe mail? Eventual cu cc si la banca care mi-a comunicat instituirea popririi?
In acest caz, da, nu cred ca va fi o roblema. E eroarea lor, ar trebui sa va multumeasca.

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Luoana Mihaela Luoana Mihaela Am formulat o cerere in instanta pentru contestarea si suspendarea executarii unui Titlu Executoriu si a unei Somatii de Plata emise de catre Finante si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara DonCurent DonCurent Buna ziua .am primit de la un birou executor judecatoresc o somatie 27.062012 si o somatie imobiliara 2908.2012cu privire la un contract de credit nr ... (vezi toată discuția)
Poprire validata- cheltuieli judecata begonia begonia Buna dimineata! Se admite cererea de validare a popririi iar tertul poprit este obligat la plata sumei datorate de debitor creditorului si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)