avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere bonuri fiscale cu erori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere bonuri fiscale cu erori

Buna seara, nu am fost atenta si am emis 4 bonuri fiscale in 4 date diferite, fara sa introduc zecimale, ex trebuia sa fie 35 ron si pe bon s-a marcat 0.35, eu in registrul de incasari si plati am trecut 35 , ieri am sesizat greseala, ce trebuie sa fac ca sa repar greseala?multumesc

Alte discuții în legătură

Bon fiscal cu valoare mai mica decat in registrul de incasari si plati artghift artghift Buna ziua revin cu intrebarea de ieri, nu am fost atenta si am emis 4 bonuri fiscale in 4 date diferite, fara sa introduc zecimale, ex trebuia sa fie 35 ron ... (vezi toată discuția)
Operatii prin casa de marcat fiscala andrea45 andrea45 Buna ziua, As dori un raspuns la problema mea legata de operatiile cu casa de marcat fiscala. Societatea unde lucrez eu are punt de lucru in Cluj si ... (vezi toată discuția)
Completare registru vanzari si cumparari Andreea7777 Andreea7777 Va rog sa ma ajutati, ce trebuie sa trec in registru cumparari? Am facturi cu diferite achizitii, astea stiu ca trebuie trecute in registru cumparari. 1. ... (vezi toată discuția)