avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bon fiscal cu valoare mai mica decat in registrul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bon fiscal cu valoare mai mica decat in registrul de incasari si plati

Buna ziua revin cu intrebarea de ieri, nu am fost atenta si am emis 4 bonuri fiscale in 4 date diferite, fara sa introduc zecimale, ex trebuia sa fie 35 ron si pe bon s-a marcat 0.35, eu in registrul de incasari si plati am trecut 35 , ieri am sesizat greseala, ce trebuie sa fac ca sa repar fac proces verbal?multumesc

Alte discuții în legătură

Emitere bonuri fiscale cu erori artghift artghift Buna seara, nu am fost atenta si am emis 4 bonuri fiscale in 4 date diferite, fara sa introduc zecimale, ex trebuia sa fie 35 ron si pe bon s-a marcat 0.35, ... (vezi toată discuția)
Operatii prin casa de marcat fiscala andrea45 andrea45 Buna ziua, As dori un raspuns la problema mea legata de operatiile cu casa de marcat fiscala. Societatea unde lucrez eu are punt de lucru in Cluj si ... (vezi toată discuția)
O greseala la casa fiscala gicubutnaru gicubutnaru Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema: Sint vinzator,am introdus in casa fiscala o suma(21),dupa care a urmat codul produsului( probabil incorect),mi-a ... (vezi toată discuția)