avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal dupa intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal dupa intoarcere din CIC

imi spuneti, va rog cum se calculeaza concediu de risc maternal, am lucrate 4 luni dupa ce m-am intors din CIC.Se ia in calcul cele 4 luni lucrate + 2 luni in care am fost in CIC?
multumesc antiicpat
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:28, 3 Iulie 2013
Exact, media pe 6 luni se calculeaza cu veniturile salariale realizate de dvs. in 4 luni plus indemnizatia CCC pe 2 luni, totalul se imparte la numarul de zile lucratoare incluse in cele 6 luni (pentru 4 luni lucrate + 2 luni CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in medical cu risc maternal danydinca230 danydinca230 buna ziua sunt insarcinata in 29 saptamani si sunt in concediu risc maternal si as vrea sa stiu cum se plateste acest medical e doar 75% asa cum scrie pe ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Calcul risc maternal Dana.87 Dana.87 Am o mare rugaminte daca imi puteti spune mai exact cat ar trebui să primesc lunar pt cm de risc maternal ,cod 15, 75% din 1.523 minimul pe econmie. Eu m.am ... (vezi toată discuția)