avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot beneficia de somaj dacã lucrez part time?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot beneficia de somaj dacã lucrez part time?

Sunt în somaj din data de 04.02.2013 până pe 04.08.2013. Am găsit un loc de muncă, 4 ore 2 zile pe săptămână. Mai pot beneficia de ajutorul de somaj în continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 23 Octombrie 2018
Nu puteti cumula indemnizatia de somaj cu veniturile din salarii.
Am gresit.de la cel cu 8 ore vor sa ma dea in somaj

Cornel Vasile a scris:

Nu puteti cumula indemnizatia de somaj cu veniturile din salarii.

Indiferent de durata timpului de munca, nu puteti cumula indemnizatia de somaj cu veniturile din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? andreeazanfir andreeazanfir BUNA ZIUA am si eu o intrebare daca inchei pe 20.12 contractul de 8 ore cu o firma si ma da in somaj am dreptul la somaj daca in paralel am un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract part-time 45rodica 45rodica Buna ziua, Daca esti in perioada de somaj cu indemnizatie poti incheia un contract de munca part-time, 4 ore/zi,dar in care esti platit cu un comision in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie+somaj Dana031 Dana031 Luna viitoare trebuie sa revin la serviciu cu contract individual de munca cu 8 ore, dupa C.C.C pana la 1 an, iar paralel si cu contract civil la o alta ... (vezi toată discuția)