avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ISCTR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ISCTR

la un control in trafic am fost amendat cu suma de 4000 ron pt ca in adeverinta (formularul) pt ISCTR nu era bifat perioada de concediu si era bifat ca am lucrat pe un vehicul mai mic de 3,5t exceptat si contraventia s-a dat intr-o zi de lun,i duminica fiind nelucratoare si diagrama am bagat-o in aparat in aceasi zi din urma neavand decat acel formular precum ca nu am condus decat vehicule exceptate .
Ce pot sa fac in asemenea situatie , daca ma poate ajuta un coleg va rog frumos, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 20:39, 25 Iulie 2013
e nefavorabil dvs.
Faptul ca formularul atesta ca ati lucrat indiferent ce inainte de a va urca la volanul camionului , impunea sa luati o pauza de 11 ore evidentiata pe diagrama , la inceputul programului de lucru.

Pe fond nu prea aveti ce sa faceti in contestatie .

Eventual sa faceti plangere pentru eventuale vicii de forma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de teansport pt autoutilitara de 3.5t pdaniel1975 pdaniel1975 Buna seara va supun atentiei urmatorul aspect: detin o platforma de tractari auto de 3.5t,imn in ro,pe persoana fizica,detin pfa cu codurile caen respective,am ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ... George7816 George7816 Bună ziua! In cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ciocănele care reprezintă alte activități, folosită atunci când soferul încarcă ... (vezi toată discuția)